Kategorier
Mäklare

Påläst mäklare i Sollentuna

För den som vill hitta en bra lägenhet i Solna kan det vara bra att anlita en duktig mäklare. De kan leta rätt på de lägenheter som man är mest intresserad av.

Agneta hade panik. Från och med månadsskiftet skulle hon inte längre ha någonstans att bo. Den lägenhet som hon för tillfället levde i var ett andrahandskontrakt och nu ville personen som ägde lägenheten ha den tillbaka. Så nu var goda råd dyra. Hon hade tre veckor på sig att hitta någonstans att bo. 

Det första hon hade gjort var att kontakta hyresbolag. Tyvärr fanns det inget ledigt och köerna var hur långa som helst. Hon började ge upp hoppet när hon började tänka på att det fanns bostadsrätter som visserligen kostade lite, men hon hade pengar på banken så det kunde gå.

Agneta kontaktade en mäklare i Sollentuna för att se om denne kunde hjälpa. Hon gick till fastighetsförmedlingen för att prata med mäklaren som ställde alla de frågor som krävdes för att hon skulle förstå vad Agneta ville ha. De bestämde att att mäklaren skulle höra av sig så snart hon hittat några intressanta prospekt.

Mäklare med superkrafter

Redan dagen därpå fick Agneta ett sms där hon fick veta att det fanns några intressanta lägenheter. Hon måste ha hittat den bästa mäklaren i Sollentuna. De bestämde att de skulle träffas nästa dag och titta på två stycken i olika kvarter. Nu skulle Agneta få svårt att sova, det var nu hon blev bostadsägare.

Hon vaknade tidigt och drack flera koppar kaffe innan det äntligen var dags att gå. Mäklaren stod redo vid ankomst och de gav sig iväg för att titta på lägenhet nummer ett. Den låg centralt i Solna och var en liten etta. Agneta gillade den verkligen och var säker på att hon skulle trivas bra.

Trots detta valde hon att se lägenhet nummer två. Den låg lite längre från butik och buss men var tvåa. På grund av läget var den lite billigare. När de klev in genom dörren var ettan inte längre kvar i tanken. Det här var hennes framtida hem, hon bara kände det på sig. Vilken mäklare som hittat inte bara en utan två lägenheter som hon gillade.