Om oss

Målet med den här sidan är glasklart: vi vill att du som läsare ska bli överraskad och att varje besök här ska innebära nya kunskaper – om något som du kanske inte ens vetat att du ville veta mer om. Vi kommer att utgå från oss själva och skriva om saker som vi själva kan – och exempelvis arbetar med – men även om saker och ämnen som vi själva skulle vilja veta mer om.

Det kan innebära att vi på djupet beskriver hur en hårtransplantation går till. Det kan innebära att du får full information om hur bergvärme fungerar och det kan innebära en fullmatad guide om solenergi och solceller. Vidare kan det komma att handla om träning, hälsa, mat och hur man reducerar stress i sin vardag. Det kan även komma texter om skilsmässor, om arvstvister, om tvister rörande vårdnad om barnen eller om andra juridiska ämnen – vad händer om man misstänks för ett narkotikabrott?

Målet är att blanda högt och lågt och att skriva om allt mellan himmel och jord. Du som läsare ska kunna kryssa mellan texterna och känna att varje enskild av dessa har någonting givande. Målet är att ge kunskap och att väcka nyfikenhet på allt. Välkommen!