Kategorier
Okategoriserade

Bra HLR-utbildning i Stockholm

Att veta vad som ska göras i en nödsituation är en skön känsla. Tryggt kan man ta sig an situationen om man gått en HLR-utbildning i Stockholm. Återkommande utbildningar är också viktigt.

Anne skyndade från jobbet och på vägen hem passerade hon en folkhop. Nyfiket kikade hon in och såg en person ligga på marken medan en annan höll på att göra hjärt-lungräddning. Då de såg ut att ha kontroll över situationen bestämde hon sig för att gå vidare. Samtidigt som hon insåg att det inte hade varit mycket hon kunnat göra förutom att ringa efter ambulans.

Dagen därpå under fikarasten satt de och diskuterade händelsen när chefen kom in för att ta en fika med dem. Utan att fundera på vad hon sa, frågade hon om de inte kunde få gå en HLR-utbildning i Stockholm, eller om någon utbildare kunde komma till dem i butiken.

Hyrde in företag för HLR-utbildning

Chefen hade tyckt det var en fantastisk idé då man aldrig visste när de kunde behöva hjälpa en kund.

En utbildare kom och under en dag fick de i skift lära sig HLR både på vuxna och på barn. Det skiljer sig lite grann åt då barnen är betydligt ömtåligare. En hjärtstartare skulle köpas in av butiken så att de hade den nära till hands. Då var det lätt att bara följa instruktionerna om någon blev osäker.

Information om hjärtstartaren sattes upp så att alla skulle veta att den fanns, något som fick positiv respons från butikens kunder.